Nevíš jak se dělá klikačka,avatar,colorizace atd..tak klikni semka (je to můj druhej blog)

Znáš Hilary Duff dobře??? Přesvěč se tady ♥CLICK♥
Chces byt moje Affs?? tak klikni SEM♥(spřatelení)-Ted´ zrovna nespřáteluju tak pls tak nic nepište!!

Hodnotím blogy zde


Hilary Duff Diskografie

7. srpna 2009 v 10:30 | Niki |  DISKOGRAFIE
Album
2008
2007

2006
2005
2004

2003

2002

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 RenďuLEE new SBééé(._.) RenďuLEE new SBééé(._.) | Web | 7. srpna 2009 v 11:51 | Reagovat

ty semnou chceš spřátelit??
tak okey jdu si tě přidat

2 RenďuLEE new SBééé(._.) RenďuLEE new SBééé(._.) | Web | 7. srpna 2009 v 12:03 | Reagovat

máš klikačku že bych si to tam dala místo jména??

3 RenďuLEE new SBééé(._.) RenďuLEE new SBééé(._.) | Web | 7. srpna 2009 v 12:18 | Reagovat

okeyyyyy

4 Mazlíčkův mlask Mazlíčkův mlask | Web | 7. srpna 2009 v 12:27 | Reagovat

Dobrý den, jestli máte doma svého mazlíčka podívejte se prosím na naše stránky, na kterých se prodávají psí pamlsky:-) po domácku vyrobené děkuji za přečtení komentáře. S pozdravem Mazlíčkův kolektiv

5 RenďuLEE new SBééé(._.) RenďuLEE new SBééé(._.) | Web | 7. srpna 2009 v 12:31 | Reagovat

dobře už se moc těším na tu klikačku

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama